Mystic catsn uutiset! <3

1. Kesä, 2017

Nyt!!

Nyt sivut ovat valmiit! Tervetuloa liittymään ja/tai tutkimaan sivujamme!

31. Touko, 2017

Valmistumaan päin

Eilistä verrattuna tähän hekteen sivut ovat jo miltein valmiit, vielä vähän viilaamista ja hiomista parissa jutussa niin nämä sivut ovat valmiit!

Tervetuloa!!

Olet karannut labrasta hullujen ihmisten testeistä, väriset kylmässä tuulessa pienen männyn alla... Pian kuulet askelia. Jähmetyt, yrität käpertyä näkymättömän pieneksi, mutta raitasi alkavat hohtamaan pimeässä. Sinua pelottaa että valo houkuttelee tulokkaat luoksesi, ja niin tapahtuu... Edessäsi on kolme kissaa. Luimistat korvasi ja irsivtät epätöoivoisesti, keskimmäinen kissa ottaa askeleen lähemmäksi sinua, "Oletko päättänyt?" tämä kysyy. Korvasi nousevat luimusta pystyyn, "Päättänyt mitä?"

"Mihin heimoon liityt?"

 

Hei! Haluisitko liittyä meihin? Se olisi todella mukavaa! tarinaroolipelimme ideana on se että roolitaan kisuilla, joilla on supervoimat!!  Nyt mielikuvituksesi saa laukata yllin kyllin!  Täällä voit olla aivan minkälainen kissa vain! Sarvekas, siivekäs, leijuva, kissallasi voi olla myös voimia! Kuten maan hallinta, kasvien kanssa juttelun, nyt sinulla on mahdollisesti tehdä aivan jotain uutta! Tämä on sinun hetkesi tehdä aivan millainen kissa vain, harkitse tarkkaan mihin heimoon se liittyy - muista, että nämä heimot asuvat villissä ja raa'assa luonnossa. Sinun on valittava heimo, johon kissasi voiluottaa henkensä uhalla.

 

TERVETULOA!

Käythän jättämässä Vieraskirjaan  tassun jälkesi

JÄSENET

YP:

Tuuttifluutti

LIITTYJÄT:

-

Tähtiklaani valaiskoon polkusi

Tuuttifluutti